طرز تهیه پای سیب خانگی

 ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن  پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید .سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید.

در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه - ایرنا زندگی

 
آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهترین فلزیاب فروش ارزان جزوات و دی وی دی های آموزشی وارد کننده انواع متریال های داخلی ساختمان دانلود پروژه و پایان نامه دانشجویی شرکت حسابان نماینده آموزش سپیدار در ورامین نانوسافت تخفیف تخفیف ویژه گردشگری